care 4 cats zorg voor wilde katten op ibiza
IBIZA DIEREN - Alles over DIEREN op Ibiza!  care 4 cats zorg voor wilde katten op ibiza
website
website

http://www.care4catsibiza.com

web page
web page

http://www.facebook.com/ibiza.care4cats

Care 4 Cats - Zorg voor wilde katten op Ibiza

Een in Engeland geregistreerde liefdadigheidsinstelling, die in 2000 werd opgericht om de duizenden zwerfdieren en verwilderde katten op Ibiza te helpen. Twee keer per jaar komen ze met een groep vrijwilligers naar Ibiza, om katten te vangen die vervolgens gesteriliseerd of gecastratreerd worden, en daarna weer uitgezet op de plek van herkomst.

Alle informatie >>

       

CARE 4 CATS - Zorg voor wilde katten op Ibiza
- In 1999 in Engeland geregistreerde charity - nr. 1106345
Deze liefdadigheids organisatie, opgerichht door dierenliefhebber Angela Collins, komt 2 x per jaar naar Ibiza, met een groep toegewijde vrijwilligers, om te helpen met het VANGEN, STERILISEREN & TERUGBRENGEN van de duizenden wilde en zwervende katten van Ibiza, om de groei van het aantal wilde katten kolonies op een menselijke manier aan te pakken en om het steriliseren van katten in het algemeen aan te moedigen!!
Het hele jaar door zijn de plaatselijke
C4C vrijwilligers, van alle nationaliteiten, bezig deze belangrijke taak voort te zetten en zien hun taken uitgebreid met zaken als: herplaatsen van katten,
ze naar dierenartsen brengen voor medische behandeling, het vinden van (tijdelijke) pleeggezinnen en het regelen van adopties naar het buitenland voor de katten van Ibiza. Er is veel werk....
C4C kan alle hulp goed gebruiken en zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te trappen (katten te vangen), pleeg-adressen, adoptie-huizen, een stuk land & fondsen !!
AllE informatiE & DONATIES >>
Ibiza 4 all, Compleet overzicht met alles over dieren op Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org